Sociaal- juridisch punt

In je leven is alles met elkaar verbonden. Daarom is er op het Welzijnsonthaal Vlinderpaleis een hulpverlener van CAW Antwerpen aanwezig om niet alleen naar je juridische vraag te luisteren, maar naar alle levensdomeinen.

Er is elke werkdag van 9u tot 12u30 een hulpverlener aanwezig om samen met jou je vraag te bekijken.

We luisteren naar je vraag en geven je informatie en advies. Als dit niet voldoende is, verwijzen we je door naar de best passende dienst.

Er is altijd een CAW bij jou in de buurt. Dus ook als het Vlinderpaleis niet goed bereikbaar voor je is, kan je bij de hulpverleners van het CAW terecht. Je kan met een hulpverlener chatten, bellen, mailen of je kan langskomen op een van onze locaties : https://www.caw.be/contacteer-ons/

Vragen waarvoor je bij ons terecht kan zijn bijvoorbeeld :

– Ik kan mijn huur niet meer betalen, wat moet ik doen ?
– Mijn relatie loopt niet goed en ik weet niet waar ik moet beginnen?
– Ik heb een brief gekregen van de rechtbank die ik niet goed begrijp?
– Ik heb een klacht over mijn schuldbemiddelaar en weet niet waar ik terecht kan?
– Mijn ex- partner betaalt de alimentatie niet.
– Ik heb problemen met de buren en weet niet meer wat ik nog kan proberen?
– ….

Wij zoeken samen met jou naar de beste oplossing, of waar je daarvoor terecht kan.